Administratiekantoor Beek

Op zoek naar een administratiekantoor in Beek? Wij zijn een vooruitstrevend, gastvrij, toegankelijk en no-nonsense klein advieskantoor met de focus op het MKB en ondernemers in de zorg. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk en proberen samen tot het beste resultaat te komen. Dit doen we door te luisteren naar onze klanten en door te vragen naar de doelen en drijfveren van onze klanten. Omdat we klein zijn kunnen we de lijnen kort en persoonlijk houden.

Onze focus ligt op het automatiseren van processen binnen uw organisatie door samen met u uw administratie zo efficiënt mogelijk in te richten met behulp van een online boekhoudpakket. Het voordeel hiervan is dat we met u kunnen samenwerken in de administratie of dat de u kan kijken in de administratie die wij voeren. Eens per maand of kwartaal nemen we uw administratie door en kijken we hoe u bedrijf zich ontwikkelt en wat deze ontwikkelingen betekenen voor belastingaanslagen waarmee u rekening dient te houden. We werken hiervoor met een aantal online boekhoudpakketten, zoals Exact Online, E-boekhouden en Moneybird.

Diensten

Als ondernemer heeft u soms iemand nodig die met u mee kan denken over diverse ondernemingsvragen. Wij denken graag strategisch met u mee en kunnen u helpen bij:

✓  Bedrijfsadvies
✓  Belastingadvies
✓  Accountancy
✓  Online boekhouden
✓  Administratie
✓  Loonadministratie

Administratiekantoor Beek| Waarom Hollands Advies belastingadviseurs

We geven u een aantal redenen waarom u uw administratie onder moet brengen bij Hollands advies belastingadviseurs:

✓  Persoonlijke, toegankelijke benadering
✓  Eigenstandig advies
✓  Uitgebreide kennis
✓  Directe lijnen omdat wij een klein kantoor zijn.

Contact

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie over ons? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Meer informatie:
Administratiekantoor Geleen, Administratiekantoor Sittard, Administratiekantoor Beek, Administratiekantoor Zorg